Savazás

Pillanatnyilag nincs :)

Érett nők...?

Ez kurvára nem a a 90-es évek közepéből levadászott IM és BRAVO magazinok faszospinás cikkeinek csokorba szedése és kiszínezése, mint mondjuk máshol.(csp) Itt nőkről és férfiakról van szó, csak szóltam előre...

Hirdetés

QTPie_Live

Friss topikok

  • ernfifu: Kár, hogy nem folytatódik tovább. Én is szívesen olvastam. Addigis, ha van kedvetek, nézzetek egy ... (2014.05.26. 14:28) Csak úgy kiömlött munka közben..
  • QTPie: @foxmaster: Kint az új poszt. (2013.07.26. 20:52) Nem mondom, hogy értem, de nem baj
  • QTPie: aka = also known as jobb helyeken, nemtom itt mi :) (2013.04.30. 17:40) A télről jut eszembe
  • sea970: @savanyú a narancs ( Villanyfényes): ööö... meghatódni fizikailag? azt hogyan??? (2013.03.09. 13:57) :)
  • ratrider02: Emberek, Boldog Karácsonyt! Hölgyek remélem, van "mibe" kapaszkodni, ha kicsit sok lett a karácson... (2012.12.25. 22:30) A második birkaföldi

Csak úgy kiömlött munka közben..

2013.07.26. 20:42 :: QTPie

Mai zene: Blackfish - Lost

   Kicsit szentimentálisan gondolok vissza azokra az időkre, mikor még szőrtelen pöcs voltam (mármint teljesen) , és általánosban próbáltam mindig azt a csajt zaklatni, aki épp abban a hónapban a legjobban tetszett. Nem az esetlen, vagy éppen meglepően szánalmas, de akkor state of the art behálózási technikák a fontosak ebben, (amik többnyire vagy abból álltak, hogy addig nézitek egymást, míg bele nem vörösödtök, aztán úgy csináltok, mintha nem is történt volna semmi, a következő szünetig...) hanem az, hogy mennyire másabbak az okok és azok a dolgok, amik vezérlik az embert olyankor, mint évekkel később.

lorraine.jpg   Akkor még órákat lehetett merengni, hogy úúúú de szép ruhában van, milyen sima a nyakán a bőre távolról nézve, gyomorgörccsel közelítve lehetett elsuhanni mellette és történelem óra közben is azon lehetett sóhajtozni, hogy ejj, de jó lenne majd a menzán neki adni a lekváros fánkot, mert akkor majd biztos szúrja majd, hogy tetszik az embernek. Abban a fázisban (és végül is később is, really...) a legutolsó dolog az, hogy az egyszeri arc arról fantáziál, milyen pipec is lenne mellcsipeszébe kapaszkodva hányásig gaggeltetni, míg az orrán csermelyekben jön ki a geci. A szerelmes csóváknak amúgy is komoly problémája, hogy miként nyúljanak áhított nőjükhöz, mert a jajbogaramszeretlek mód az nem összeegyeztethető a bucira tömőssel. Ez még akár potenciaproblémákat is okozhat, míg le nem küzdik a dolgot és koncentrálnak arra, hogy bezony húsról van szó és nem is rosszról, fasznak ide rózsaszín köd, meg midnigszeretnifoglak, miegyéb. Általában húsz évvel később, az osztálytalálkozókon, vagy iskolai bulikon, vagy akárhány évvel későbbi összejöveteleken bukik ki a nőstényekből (gyakran már focicsapatnyi kölökkel a karjaikban/hasukban/babakocsiban), hogy milyen kurvajó is lett volna, ha nem plátói marad a dolog, hiszen ők sem véletlenül vették fel a rózsaszín kisszoknyát, nem véletlen említették negyvenötször, hogy szívesen megennék a lekváros fánkomatés amúgy is a Jééé Diszkontban sem véletlen estek keresztbe mindig azt színlelve, hogy epres joghurthabot vásárolnak délutánra a huginak.

   Azok az érzelmek, amik születésünk óta és némileg a nevelési folyamatok hatására kivirágzanak egy fiatal fiúban, vagy srácban, általában sohasem élnek tovább az első gyermekkori párkapcsolati szerencsétlenkedésnél. Aki ezen hamar túllép, az ugyan elveszti a varázst és a szerelem érzést, meg minden olyat, amit a költők általában negyven oldalban magyaráznak és mindenki elbaszottnagy homárnak nézi őket miatta, de egy sokkal kontrollálhatóbb, tervezhetőbb párkapcsolati/vadászati módba jutnak utána, aminek a hatására viszonylag flegmának, de annál érdekesebbnek tűnnek azoknak a nőknek a szemében, akiket pont a hősszerelmes, még nem evolválódott réteg próbál befűzni.

Nem szeretnék megint abba az irányba elmenni, hogy miért a drogos-gitáros-geciarcú-fasz csókák kennek több tepsit, mert ez nyilvánvaló. Ha érdekes vagy, más, mint az átlag, az hat. Inkább a nőknek kellene elgondolkodnia azon, hogy, ha 38 évesen, a kávéjukat kevergetve azon sóhajtoznak a barátnőjüknek picsogva, hogy de seholegynormális fickó és különben is mindenki csak dugni akar és jajistenem... akkor nézzenek magukba kicsit, matekozzanak és rájönnek, hogy alapvetően egyik férfi sem születik a fentebb emlegetett alfahímnek, közvetlen, vagy még inkább közvetett módon ők teszik azzá őket.

   Persze ugyanez fordítva is igaz, hiszen Timike még valamelyik találkozónkkor is azon sóhajtozott színötös átlagával egyetemben, hogy a Gézu az miért nem veszi észre, hogy mennyire oda van érte, kurvaéletbemár. Arra nem jött rá, hogy azért nem, mert Gézunak nem Timike jön be, hiába van nagy csöcse, hanem Réka, akinek szintén van csöcse, plusz olyan kurvásan tud rágózni és csücsöríteni, ahogy Timike sohasem fog, ha átmegy harcsába sem. És mivel az egész basz státusszimbólumokról szól még akkoriban (később is, bár akkor már a Benőféle arcoknak fontos, hogy a 350Z anyósán ne egy maximum hatpontos suna legyen, hanem egy fejben lehetőleg vákumban mozgó, de minimum nyolcpertízes bébzor.), ezért miért is Timikével lenne, aki már akkor hajlandó lenne neki hatvan gyereket szülni, ha Gézu akarná, de nem akarja, miért is akarná, nem hülye az.

   Ja, a gyerekek a másik tényleg. Korban vagyok már, persze, én is tervezhetnék ilyesmit, de konkrétan az összes ismerősöm, aki gyereket vállalt, kőkeményen szop. Az "Apa szeretlek!" mondat lehet ütős tényleg, de egyelőre nem éri meg, az for sure. Az egyik barátom, aki az egyik legkreatívabb/dolgosabb és jófej arc volt éveken át (nővéremen keresztül ismertem meg), egy lefáradt, semmire nincs ideje, de legalább a kislányában örömet lelő apuka lett és ezáltal úgy beszürkült, hogy rossz nézni. Míg a többiek próbálják úgy kontrollálni a dolgot, hogy havi egy bébifotót engedélyeznek fészbukon, vagy esetleg próbálnak nem beszélni róla, hogy mi a helyzet, de úgyis mindenki látja az almakompóttal lefoltolt nyakkendőn, vagy a kicsit gyűröttebb ábrázaton, hogy itt még lovacskáztatások voltak este 9kor is, mert a gyerek nem akart aludni... Bármelyiküknél kérdeztem rá a szexre, mind azt mondta, hogy inkább ne beszéljünk róla. Nyilvánvaló, anyuka nem nagyon nyit térdet, mert van elég bajuk amúgy is. Azt meg nem veszem be, hogy "Áhh, nem is hiányzik az most....", mert pontosan tudjátok, hogy hányszor veritek ki éjjel, valami lovaspornós cseh csajra, mikor az asszony már saját nyálában fekve alszik a gyerek mellett az otthonkában.

Folyománya? Elhidegülés, az egyetlen kapocs a gyerek, futó kapcsolatok, válás, jézusom, ezért éltem kérdések felgyülemlése, majd insecure csajok, akikkel a csávók dugnak, vagy lángoskenők, akik kétségbeesett menekülést jelentenek a még iparilag használható állapotban lévő, de lélekben valahol tizenéves korban rekedt nők számára.

Life is good right?

QTPie

(A kép a még meg nem írt projektből van)

79 komment

Címkék: gyerek milf anyuka tömés qtpie

Nem mondom, hogy értem, de nem baj

2013.05.13. 15:14 :: QTPie

Van háromezer levél a QTPie postafiókban és gondoltam elkezdem átfésülni őket, hátha van benne érdekes sztori.

Ez a harmadik volt, gondoltam elég is megállni, mert lehet ez nehézkes lesz, ha a többi is ilyen :) Nem mondanám, hogy mindent értek, de aha :D Nem unatkozik, az a lényeg, hajrá!

Íme:

"Volt egy pesti 32 éves, rá 2 hónapra jött egy másik pesti 28-as (ő még meg is van még, közben majdnem beugrott egy gyerek tőle, de az kezelve lett megfelelő módon), aztan egy helyi 23-as majdnem, de kölcsönös punci es farok fogáson több nem lett, de ott a hátterben azért ment a mifasz. Aztan 2 hete összejöttem egy 25 éves egrivel aki ott volt, de úgy hogy a 23-ast akartam felszedni végre, errebazmeg ez lett. Amugy az egész meg onnan indult, hogy összekaptam durvan a 28-al. A 25-ös tud a 28-asrol, de nyomul. A 28-as meg a 23-ról. Hallgatom is eleget. Kb ez van most :) "


 

28 komment

Címkék: énblog 28 érett tömés erett

A télről jut eszembe

2013.02.04. 11:49 :: QTPie

Valamikor 2003 táján, mikor még majdnem hamvas szőrtelenpöcsnek számítottam és a korábbi történetekből már vágjátok, hogy a cicis nénis iparágban nyomultunk, két komolyabbnak mondható (értsd több, mint 3 hónap) kapcsolat közben volt egy szegedi nő, aki úgy tudta fonni a lábát az ember hátára, mint imádkozó sáska az áldozatára. Mondjuk itt is biztos köze volt a szimpátiának ahhoz, hogy ő alulról nyaldosta a negyvenes fagyit, én meg ugye még csillogó szemű, nem megfáradt fiatal kölök voltam, így nekem ez, neki meg az adta a plusz turbo boostot a kenetteljes viselkedésre.

orch.pngSzeged kurvaszép város amúgy, mármint a lehetőségekhez képest, éppen egy focibajnokságos rendezvényt vittünk le egy mellékállásos szerelemprojekttel, ahol rengeteg kiskölök focizhatott akár Xboxon, akár élőben a felállított levegővel fújt baszokban a Széchenyi Téren. Ja és ott figyelt a jóféle kis játékvillamos is, ami ötpercenként ment körbe-körbe a tér határán. Összességében nyilván nem utaztam volna egy nem fizetős meló miatt oda, de így a barátaimmal tölthettem egy napot, meg beülhettünk egy kávézóba is az amúgy rettentő szexi, 165 centis, mandulabarna szemű, hosszú fekete hajú (nodenemazért, mert brazil lenne) Orchiedával (hívjuk így), akit pár évvel korábban ismertem meg a fővárosban, de akkor nem volt semmi, ellenben virtuális kapcsolatban maradtunk, havi pártíz sms keretében, ha már éreztük, később lesz tésztagyúrás.

Volt egy lánya, azaz van is, no, ez egyike volt azon eseteknek, mikor elgondolkodtam rajta, hogy aztamindenit, azért nem viccel, kurvajól néz ki a kis béb, bár akkor még a huszonéveim elejét tapostam, így bohó balga módon megfordultam a fiatalabbak után is, szkjúzmí. Persze a lánya nem jött el a kávézóba, viszont nyár lévén, egy feszülős fekete MAYO topon kívül, meg egy combközépig érő szintén fekete (nem volt nehéz, régóta tudta, hogy bírom a sötét színeket..) szoknya, meg egy szolid suhanós majdnem magassarkú volt rajta. Ritkán emlékszem ruhákra, de tényleg, ez viszont szolidan ütős volt, legalább hat lépésre a hivatásos kurva minőségtől, kettőre meg a bölcsészlány alkohollal fűtött állapotban partizni megytől.

A beszélgetésre már annyira nem emlékszem, a dejómegintlátni, hogyvagy, agyerekhogyvan, dugnak-e rendesen mindenhol ájulásig mentén eszkalálódott kvikli a diskurzus, így fél óra smúzolás után már a csurgósra nevetett szemfesték ápolása érdekében felugrottunk a lakásba, ahol már az ajtón belépve kicsit hamarabb állt meg háttal, nem hagyva, hogy rendesen bemenjek. Nyilván ilyenkor már jön a vészcsengő, még a leginkább szerencsétlenek agyában is, hogy héló, akkor itt most hozzá kellene érni, netán átkarolni hátulról, vagy beleszagolni a hajába, megharapni a nyakát, miközben erősen megfogod, bármi, csak legyen kontaktus. Az első jelből (ami már nem az első, hiszen ott állsz a lakásban és kurvára nem lennél ott, ha nem ez lett volna az egész eldöntendő kérdés az agyában, mikor eltelt az első 3 perc a találkozóból) már tudod, hogy amennyiben lehunyt szemmel mosolyog, vagy elégedettség ül ki bőrére, hogy a következő 30 percet minimum kikapcsolt telefon mellett fogod tölteni.

Az előbb ugrott be munka közben, hogy vajon a gyerek hol a rákban volt, de tuti nem otthon, mondjuk akkor száz, hogy szendvicsvirslivé változott volna a faszom, ha benyit, de szerencsére nem történt ilyen. Orchideánk meg úgy nyomta, ahogy kell, karmolt, szorított, húzott, börpírig dörzsölte mindenét lovagló helyzetben, miegyéb. Igazi erőteljes kör volt. Egyike a jobbaknak :) Utána közös zuhany, némi levezetés, üdítő, mennemkell, ugyelátlakmég, perszeimádlak, majdírok, ehun a puszi, szia! Azóta sajnos nem jártam Szeged közelében, most meg egyre esélytelenebb a dolog, pedig névnapi köszöntőt kaptam tőle, talán majd egyszer, bár tíz év alatt valószínűleg nem lett kevésbé energikus, csak kicsit pöszhedtebb a bőre és kevesebb a haja. De, ha a bimbói ugyanolyan jól állnak, mint akkor, senkinek nem lenne panasza...

QTPie - "De mi köze a télnek ehhez...?"

112 komment

A második birkaföldi

2012.09.18. 21:27 :: QTPie

Mai zene: Gold Lounge - Lonely Beach

   Az ír nők teljesen másként működnek, mint a magyarok. Szexuális elfojtottságuknak köszönhetően, ha végre oda jut valaki, hogy zsírozhatná a pöszmétét, már teljesen mindegy, hogy miként nyúlunk hozzájuk, az jó nekik és, ha nem zavarja az embert, hogy büfiznek a sörtől, azaz ez nem akadályozza meg a falloszt a vérgyűjtésben, akkor lehet tovább lépni. És nem azért, mert éppen annyira ittasak lennének, noha meg kell jegyeznem, majdnem egy évet vártam, míg teljesen kipanírozva, szándékosan azzal a tervvel mentem el egy pubba, hogy akkor most jól összeszedek valami MILF-et. Hiába, nem vagyok már én sem 22, így egyre inkább azt veszem észre, hogy simán korba illek nekik, azaz egyre kevésbé unikum, ha egy fiatal arc próbálja laktózérzékennyé tenni a testük különböző részeit. De nem baj, az őszülő halánték és a végre növekvő pocak (sohasem volt rajtam felesleg, így most örülök, hogy végre kicsit kerekedik a sörrel nem tömött hasam :D ) úgy néz ki szintén legalább annyira jó, mint a csillogó szem és a közvetlen modor.

irishgirls.jpg   Először is, angolul smúzolni kétlépcsős folyamat, nem szóvirágos, kibaszottul gondolkodós, mint otthon. Itt odamész, köszönsz, mondasz valamit, amin azonnal úgyis nevetnek, majd azonnal beszélgetésbe elegyednek veled és kész is. Itt nem az a szokás, hogy szemérmesen a nő adja majd meg a számot, ha úgy érzi, hogy szeretné, ha felvenné vele a kapcsolatot a férfi, hanem fordítva. Neked kell megadnod a számod és azért cserébe MINDIG kötelesek adni egy sajátot, ami ráadásul a valós is. Az más kérdés, hogy a legtöbbször nem emlékeznek a sok ital miatt arra, hogy vajon ki a lófasz is volt az akit bevéstek a telefonba, de, ha megfelelően csűröd a péklapátot, akkor úgyis tudni fogják még másnap is, ami azért valljuk be egy itteni nőnél nem kis eredmény, de tényleg.   

   Az ország fele retardáltakkal foglalkozik, mert tudjátok ez egy kibaszott nagy sziget, ahol évtizedekig egymást kúrták és ez meg is látszik a populáción. Down kóros hegyek, sérült gyerekek mindenhol és különben sem nagyon túlképzettek, így kell is, aki cseréli a pelenkát. De szeretik és jó pénzt kapnak még azért is, így az itteni háziasszonyok csak annybian különböznek az otthoniaktól, hogy míg az otthoniak idő előtt beráncosodnak a jelzáloghitel és a párizsi árának emelkedése miatt, plusz a büdöskölök sem hoz jó jegyeket, addig itt pl bukás sincs a gyerekeknek, plusz annyi pénze van mindenkinek, mint a szemét, hogy masszázsokra járjon, botoxoljon, majd közben otthon sírjon és várja, hogy ugyan simogassa már meg valaki. A nagyon minőségi példányok már kiesnek a szórásból, mert azok évi 100e euró felett keresnek és ahhoz csíra vagyok, de az alapnép jobb női itt sokkal nagyobb ollóban vannak jelen (csak kevesebben vannak...), mint otthon. És akkor nem beszéltem a betelepült lengyel csajokról, akik úgy pörögnek a faszon, mint tolókocsis az örvényben.

Ha nem lenne majdnem mindegyik zsírdisznó, komolyan mondom még nem is lenne bajom velük. Meg a fejük is olyan egyforma alakú a legtöbbször, hogy, a vidámparkban elég lenne csak egy bukósisak a dodgemen és kész, le van fedve a populáció. Otthon legalább a sorozatos plázázás és a többi kisribanc öltözködési stílusa miatt ráragad minden prehúsz mégnemkurvára, hogy lehet jól is kinézni, nem csak elbaszott apácaként, lila maciban, feltűzött szőke hajjal, nyitott szájjal közlekedve.

   No tehát, Sheila (nevezzük valódi nevén, mert úgysem perel be otthon) a barátnőivel volt lent, nem ott, ahol Balage81 kedves őshonos kommentelő a turbószingli Fiona Kelly-t ujjazta, hanem egy kicsit másabb helyen, Swordsban, de pub nyilván ez is, melynek neve Wright's. A csajokkal semmi mást nem csináltak, csak ittak, mint az állat, de közben minden hatodik percben gyorsan körülnéztek, kik nézik őket. Ha egy ír nő már ott tart, hogy úgy énekel, hogy nincs rajta a magassarkú, akkor tudod, hogy jöhetsz. Vagy, ha már a sarokban támasztja magát a fejével.... 

sheila.jpg

-Szia, nagyon szép a high heeled, honnan a kurvaistenből szerezted, ezer éve szerettem volna ilyet....no persze nem magamnak, mint látod, nincs rajtam rózsaszín, szóval i am not as gay as christmas, on the contrary. (Nyugi, nem vagyok annyira meleg, hogy spriccelek, ha rámköpsz, pont ellenkezőleg)

-Oh Mr Yappalot, how nice, you can have them now if you want to. (Oh, miszter nagydumás, tessék, ittvannak, mára a tiéd lehetnek)

-Uh, oh, can i snuggle and lick them as well? (Meg is nyalinthatom őket, miközben babusgatom?)

-Hahahaha NOOOOOO! (Nem hehe)

   Oké, magyarul kibaszottul durván hangzik és szánalmas, de mondjuk már százszor mondtam, hogy meglepő dolgokkal kell operálni és akkor a nőstények azt hiszik, hogy végre találtak valakit, aki mellett nem unják szarrá az életüket és majd gondolkodik helyettük, de persze kurvára tévednek, mert nem vagyunk folyamatosan ilyenek, de az alap létfunkcióikon felül végre azt hiszik, hogy jön az izgalom, meg a fun. Hát az jön, főleg, ha görcsösen kapaszkodnak az ember hajába, hogy OMÁJGÁD! A száma máig megvan, minden hónapban ír (érted...ír!), de most már nem érek rá, mert egy élvezés után nem lehet dugni (legalábbis alaplyukon nem), az análért meg nemigazán vagyok oda, azt tudjátok. Fasztverni meg nem tud rendesen, mert hiába mondod neki, hogy nem fáj az, küldje rendesen, csak nem küldi, miért is küldené, hisz 38 felett nehéz már benevelni azt, ami nem csapódott le az elmúlt 5 évben, hogy anyukám, vagy csináld rendesen, hogy érezzem, vagy inkább hozd a pumpát...

Merthogy, már az első kis ír lánynál is gyanús volt, hogy a nyaláshoz furán viszonyulnak pl.Ezt lehet említettem is még a posztjában. El kell mondjam, itt a nyalást úgy tekintik, mint levezető tevékenység, kúrás után és hülyén néznek valakire, ha esetleg be próbálja tenni a hűsugárzót a kamra elé kicsit, hogy kiengedjenek a szalonnák, mielőtt jön a rozmár. Hát milyen faszság már ez? És persze, ha nyalsz, a sok poszttal ezelőtti módon, akkor jön a pálfordulás és az úristen, még kérnek, mintha a repeta van tábla lenne a hím fején.

A másik, hogy a faszik itt sokkal rosszabbak mint otthon, mind mackónadrágban van és sohasem gondoltam volna, hogy egy szimpla farmerban és egy jobb ingben már sztárként öltözöttnek számítok majd valaha is bárhol. Ja és sportfogadnak, meg pókerbuzik. És alkoholisták, bár azok a nők is, szóval ehh. Továbbá az anyjukkal élnek, ameddig lehet. És utána az asszony, sört, pinát, sportot, mást nem elvet vallják.

Azért nem keresztelem át a blogot szigetjegy plombálóra még... Sheila nem épp hörgős szexuális szokásairól, meg arról, hogyan viseli, ha megharapják a nyakát, majd a következő posztban, mert ez hektikus lett de nagyon.

QTPie - Bocs, a kép valamiért nem igazodik rendesen a szöveghez... Hiába, az új blogmotolt nem ismerem még annyira :)

577 komment · 1 trackback

Címkék: énblog pina szex lány nők fiatal sajtos mature milf húsleves anyuka érett tejfölös tömés erett