Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Savazás

Pillanatnyilag nincs :)

Érett nők...?

Ez kurvára nem a a 90-es évek közepéből levadászott IM és BRAVO magazinok faszospinás cikkeinek csokorba szedése és kiszínezése, mint mondjuk máshol.(csp) Itt nőkről és férfiakról van szó, csak szóltam előre...

Archívum

QTPie_Live

Csak úgy kiömlött munka közben..

2013.07.26. 20:42 :: QTPie

Mai zene: Blackfish - Lost

 

   Kicsit szentimentálisan gondolok vissza azokra az időkre, mikor még szőrtelen pöcs voltam (mármint teljesen) , és általánosban próbáltam mindig azt a csajt zaklatni, aki épp abban a hónapban a legjobban tetszett. Nem az esetlen, vagy éppen meglepően szánalmas, de akkor state of the art behálózási technikák a fontosak ebben, (amik többnyire vagy abból álltak, hogy addig nézitek egymást, míg bele nem vörösödtök, aztán úgy csináltok, mintha nem is történt volna semmi, a következő szünetig...) hanem az, hogy mennyire másabbak az okok és azok a dolgok, amik vezérlik az embert olyankor, mint évekkel később.

lorraine.jpg   Akkor még órákat lehetett merengni, hogy úúúú de szép ruhában van, milyen sima a nyakán a bőre távolról nézve, gyomorgörccsel közelítve lehetett elsuhanni mellette és történelem óra közben is azon lehetett sóhajtozni, hogy ejj, de jó lenne majd a menzán neki adni a lekváros fánkot, mert akkor majd biztos szúrja majd, hogy tetszik az embernek. Abban a fázisban (és végül is később is, really...) a legutolsó dolog az, hogy az egyszeri arc arról fantáziál, milyen pipec is lenne mellcsipeszébe kapaszkodva hányásig gaggeltetni, míg az orrán csermelyekben jön ki a geci. A szerelmes csóváknak amúgy is komoly problémája, hogy miként nyúljanak áhított nőjükhöz, mert a jajbogaramszeretlek mód az nem összeegyeztethető a bucira tömőssel. Ez még akár potenciaproblémákat is okozhat, míg le nem küzdik a dolgot és koncentrálnak arra, hogy bezony húsról van szó és nem is rosszról, fasznak ide rózsaszín köd, meg midnigszeretnifoglak, miegyéb. Általában húsz évvel később, az osztálytalálkozókon, vagy iskolai bulikon, vagy akárhány évvel későbbi összejöveteleken bukik ki a nőstényekből (gyakran már focicsapatnyi kölökkel a karjaikban/hasukban/babakocsiban), hogy milyen kurvajó is lett volna, ha nem plátói marad a dolog, hiszen ők sem véletlenül vették fel a rózsaszín kisszoknyát, nem véletlen említették negyvenötször, hogy szívesen megennék a lekváros fánkomatés amúgy is a Jééé Diszkontban sem véletlen estek keresztbe mindig azt színlelve, hogy epres joghurthabot vásárolnak délutánra a huginak.

   Azok az érzelmek, amik születésünk óta és némileg a nevelési folyamatok hatására kivirágzanak egy fiatal fiúban, vagy srácban, általában sohasem élnek tovább az első gyermekkori párkapcsolati szerencsétlenkedésnél. Aki ezen hamar túllép, az ugyan elveszti a varázst és a szerelem érzést, meg minden olyat, amit a költők általában negyven oldalban magyaráznak és mindenki elbaszottnagy homárnak nézi őket miatta, de egy sokkal kontrollálhatóbb, tervezhetőbb párkapcsolati/vadászati módba jutnak utána, aminek a hatására viszonylag flegmának, de annál érdekesebbnek tűnnek azoknak a nőknek a szemében, akiket pont a hősszerelmes, még nem evolválódott réteg próbál befűzni.

Nem szeretnék megint abba az irányba elmenni, hogy miért a drogos-gitáros-geciarcú-fasz csókák kennek több tepsit, mert ez nyilvánvaló. Ha érdekes vagy, más, mint az átlag, az hat. Inkább a nőknek kellene elgondolkodnia azon, hogy, ha 38 évesen, a kávéjukat kevergetve azon sóhajtoznak a barátnőjüknek picsogva, hogy de seholegynormális fickó és különben is mindenki csak dugni akar és jajistenem... akkor nézzenek magukba kicsit, matekozzanak és rájönnek, hogy alapvetően egyik férfi sem születik a fentebb emlegetett alfahímnek, közvetlen, vagy még inkább közvetett módon ők teszik azzá őket.

   Persze ugyanez fordítva is igaz, hiszen Timike még valamelyik találkozónkkor is azon sóhajtozott színötös átlagával egyetemben, hogy a Gézu az miért nem veszi észre, hogy mennyire oda van érte, kurvaéletbemár. Arra nem jött rá, hogy azért nem, mert Gézunak nem Timike jön be, hiába van nagy csöcse, hanem Réka, akinek szintén van csöcse, plusz olyan kurvásan tud rágózni és csücsöríteni, ahogy Timike sohasem fog, ha átmegy harcsába sem. És mivel az egész basz státusszimbólumokról szól még akkoriban (később is, bár akkor már a Benőféle arcoknak fontos, hogy a 350Z anyósán ne egy maximum hatpontos suna legyen, hanem egy fejben lehetőleg vákumban mozgó, de minimum nyolcpertízes bébzor.), ezért miért is Timikével lenne, aki már akkor hajlandó lenne neki hatvan gyereket szülni, ha Gézu akarná, de nem akarja, miért is akarná, nem hülye az.

   Ja, a gyerekek a másik tényleg. Korban vagyok már, persze, én is tervezhetnék ilyesmit, de konkrétan az összes ismerősöm, aki gyereket vállalt, kőkeményen szop. Az "Apa szeretlek!" mondat lehet ütős tényleg, de egyelőre nem éri meg, az for sure. Az egyik barátom, aki az egyik legkreatívabb/dolgosabb és jófej arc volt éveken át (nővéremen keresztül ismertem meg), egy lefáradt, semmire nincs ideje, de legalább a kislányában örömet lelő apuka lett és ezáltal úgy beszürkült, hogy rossz nézni. Míg a többiek próbálják úgy kontrollálni a dolgot, hogy havi egy bébifotót engedélyeznek fészbukon, vagy esetleg próbálnak nem beszélni róla, hogy mi a helyzet, de úgyis mindenki látja az almakompóttal lefoltolt nyakkendőn, vagy a kicsit gyűröttebb ábrázaton, hogy itt még lovacskáztatások voltak este 9kor is, mert a gyerek nem akart aludni... Bármelyiküknél kérdeztem rá a szexre, mind azt mondta, hogy inkább ne beszéljünk róla. Nyilvánvaló, anyuka nem nagyon nyit térdet, mert van elég bajuk amúgy is. Azt meg nem veszem be, hogy "Áhh, nem is hiányzik az most....", mert pontosan tudjátok, hogy hányszor veritek ki éjjel, valami lovaspornós cseh csajra, mikor az asszony már saját nyálában fekve alszik a gyerek mellett az otthonkában.

Folyománya? Elhidegülés, az egyetlen kapocs a gyerek, futó kapcsolatok, válás, jézusom, ezért éltem kérdések felgyülemlése, majd insecure csajok, akikkel a csávók dugnak, vagy lángoskenők, akik kétségbeesett menekülést jelentenek a még iparilag használható állapotban lévő, de lélekben valahol tizenéves korban rekedt nők számára.

Life is good right?

QTPie

(A kép a még meg nem írt projektből van)

 

 

 

80 komment

Címkék: gyerek milf anyuka tömés qtpie